«Os clientes son o mellor recoñecemento e estas distincións axúdannos na liña de seguir mellorando»
VIVEIRO
Cervexería Vikinga, que regenta el hostelero viveirense Domingo González, ha conseguido el segundo Solete
13 nov 2024 . Actualizado a las 05:00 h.Ya luce en Punto Galego Cervexería Vikinga otro Solete de la Guía Repsol. Es el segundo que conquista en la categoría de bares este establecimiento hostelero de Viveiro. Un equipo de expertos en gastronomía les ha distinguido, y así los reconoce: «Recuperando la tradición estética de los desembarcos vikingos en Viveiro, esta cervecería también ofrece una carta interesante en la que triunfan sus carnes y pescados a la brasa».
Domingo González, gerente del negocio de Covas, se muestra agradecido. «Que os clientes acudan a diario son o noso mellor recoñecemento e estas distincións axúdannos na liña de seguir mellorando», indica el hostelero, quien incide en la importancia de ofrecer un buen servicio, productos de calidad y frescos, esmerada cocina, cuidada decoración...
«Esta nova distinción será porque algo estamos facendo ben, vense recoñecidos os esforzos», puntualiza. Destaca la relevancia de este nuevo Solete por la proyección que le aporta al negocio también fuera de la comarca.
«Inmensamente agradecidos á Guía Repsol e a todas as plataformas que poñen en valor a gastronomía, o traballo e os servizos da hostalería. Para as pequenas e medianas empresas que non estamos nos mellores momentos estas distincións son de gran axuda, axúdannos tamén a medrar», explica quien regenta Cervexería Vikinga desde hace cinco años, manteniendo el concepto de cervecería vikinga gallega, con cerveza y productos gallegos y de proximidad, cocina clásica...
«Somos unha taberna acolledora na que se poden degustar produtos de proximidade, calamares da ría, racións de polbo... Quixemos e queremos mante esa liña de traballo», indica.