Valor de un euro: 166,386 pesetas O MURO Abadejo, 620-1.500; alfóndigas, 1.450; bertorella, 430-960; besugo pincho día, 3.360-3.460; besuguillo pincho día, 1.780-2.690; bonito, 600-730; castañeta, 690; congrio, 30-710; chicharro, 60-480; chicharrillo, 375-400; doradas, 1.330-3.540; doradas machos, 375-810; escarapotes, 200-1.090; fanecas, 100-350; gallos, 550-1.880; julia entera, 930-1.560; julia colas, 1.900-3.200; lenguado, 4.090-5.300; lirios, 100-350; lubina, 1.860-4.700; marrajo, 425-690; maruca, 240-400; meros, 4.400-4.680; palos, 300-670; pancho, 710-1.130; parrocha, 450-600; pescadilla día, 775-1.220; pescadilla volanta Gran Sol, 540-3.200; pescadilla volanta del día, 1.410-2.000; pez espada, 1.200; rapes enteros, 1.490-2.300; rapes colas, 3.000-4.600; rayas, 200-370; rodaballo, 3.420-6.000; salmonetes, 1.240-1.700; sardina, 250-325; sargos, 890-2.090; sollos, 2.180-2.500; xarda, 150-220; calamar, 3.300; camarón, 2.400-17.300; cigalas, 2.000-12.000; langosta, 7.500; lubrigante, 5.000; nécora, 1.600-6.500; percebes, 1.800-8.000. RIBEIRA Polbo, 680-1.020; pescada, 500-800; merluza, 500-1.300; badeixo-corbelo, 750-1.350; ollomol, 810-1.880; faneca, 190-560; linguado, 2.150-3.000; rodaballo, 2.100-3.300; robaliza, 1.620-3.350; sardiña, 140-230; congro, 70-610; chopo, 700-1.000; lura, 1.750-2.520; xurelo, 150-280; mero, 1.980-2.460; xulia, 700-810; samartiño, 1.460-1.650; maragota, 200-510; pinto, 500-1.000; lirio, 30-150; sargo, 580-1.260; palometa roxa, 1.200-1.980; cigala, 2.900-5.800; rapante, 880-1.850; rape, 800-1.780.