«Quen proba o roscón de améndoa flipa»

Inmaculada Eiroá González
inma eiroá VIVEIRO / LA VOZ

A MARIÑA

PEPA LOSADA

O dulceiro mindoniense di que preparan unhas 500 pezas para estas datas

04 ene 2018 . Actualizado a las 05:00 h.

Guillermo Redondas (Mondoñedo, 19/11/1963) pertence a unha coñecida saga de pasteleiros que xa tiñan aberto negocio na cidade da Paula en 1892, como o certifica un anuncio da época nun xornal local. Guillermo mantén esa paixón pola profesión e conta na actualidade coa dulcería La Alianza de Mondoñedo e coa que abriu hai uns anos en Ribadeo.

-Teño que dicirlle que son a maior admiradora das súas cañas recheas de crema ¿O roscón de Reis está igual de bo?

-Nosoutros facemos un roscón de Reis que creo que so se fai na nosa confeitería, polo menos nas da zona non se fai, porque vai recheo de améndoa.