«Un chef no rural» fai a primeira parada en Baiona

Iván Méndez é o cociñeiro do showcooking con degustación

.

Hoxe • 12.30 horas • Xardíns do Museo da Navegación de Baiona • A vila baionesa acolle unha demostración culinaria a cargo do recoñecido chef galego Iván Méndez no que tradición e innovación mesturanse para elaborar menús e pratos adaptados ás peculiaridades do concello tomiñés. É unha iniciativa que busca dar a coñecer os produtos da contorna e sacarlle rendemento aos alimentos locais. O público poderá asistir a esta demostración gastronómica e a todas as que se realicen ao longo do mes de balde, con entrada libre ata completar aforo. O Mercado Municipal de Tomiño o acollerá o sábado, 16, a partir das 12.00 horas e a Praza do Concello de Redondela será a seguinte parada de ‘Un chef no rural’, a onde chegará o vindeiro venres 22 de xuño ás 19.30 horas. Poñer en valor os produtos da terra dun xeito atractivo é o obxectivo do proxecto Un chef no rural, iniciativa de difusión da Asociación de Desenvolvemento Galicia Suroeste Eurural.

Votación
1 votos
Comentarios

«Un chef no rural» fai a primeira parada en Baiona