Cociña elaborada en formato de tapa para todos os petos

Javier Becerra
J. Becerra A CORUÑA

A CORUÑA

As dúas socias do Cúrcuma amosando unha das súas tapas elaboradas
As dúas socias do Cúrcuma amosando unha das súas tapas elaboradas MARCOS MÍGUEZ

Recentes gañadores do Premio Picadillo a mellor tapa tradicional, Cúrcuma se reivindica dende Monte Alto como unha opción rica, económica e sorprendente

27 oct 2017 . Actualizado a las 12:02 h.

Comer rico, en formato pequeno, cun toque elaborado e con prezo económico. Esa é a filosofía deste local que leva funcionando en Monte Alto dende fai nove anos. Este ano gañou o Premio Picadillo á mellor tapa tradicional cun Molete da Illa de San Simón. «O imos manter en carta durante unha temporada polo menos», sinala Patricia Fidalgo, unha das socias e cociñeira. Indica que se poden comer tapas soltas de «cousas que non se soen atopar en pequeno formato», pero recomenda a experiencia completa do menú.

MENÚ DEGUSTACIÓN

-Variado de leitugas con gulas, picatostes e vinagreta de framboesa

-Risotto de cogomelos con crocante de xamón

-«Vol-au-vent» de mexillóns e polbo

-Burrito de polo con nachos e mollo picante

-Codillo asado con repolo e aceite de pementón

- Bebida, sobremesas caseiras, café de pota e chupito

-Prezo: 20 euros

 Marconi, 4 • Horario: de 12 a 15.30 e de 2 a 23.30 horas. • Domingo e luns pechado • 646 146 642 •