Recentes gañadores do Premio Picadillo a mellor tapa tradicional, Cúrcuma se reivindica dende Monte Alto como unha opción rica, económica e sorprendente
27 oct 2017 . Actualizado a las 12:02 h.Comer rico, en formato pequeno, cun toque elaborado e con prezo económico. Esa é a filosofía deste local que leva funcionando en Monte Alto dende fai nove anos. Este ano gañou o Premio Picadillo á mellor tapa tradicional cun Molete da Illa de San Simón. «O imos manter en carta durante unha temporada polo menos», sinala Patricia Fidalgo, unha das socias e cociñeira. Indica que se poden comer tapas soltas de «cousas que non se soen atopar en pequeno formato», pero recomenda a experiencia completa do menú.
MENÚ DEGUSTACIÓN
-Variado de leitugas con gulas, picatostes e vinagreta de framboesa
-Risotto de cogomelos con crocante de xamón
-«Vol-au-vent» de mexillóns e polbo
-Burrito de polo con nachos e mollo picante
-Codillo asado con repolo e aceite de pementón
- Bebida, sobremesas caseiras, café de pota e chupito
-Prezo: 20 euros
Marconi, 4 • Horario: de 12 a 15.30 e de 2 a 23.30 horas. • Domingo e luns pechado • 646 146 642 •