«A este ritmo, as previsións son que se consuman uns 500 quilos de carne»

Yolanda García Ramos
yolanda garcía BURELA / LA VOZ

A MARIÑA

XAIME RAMALLAL

O restaurante burelense celebra as súas xornadas do chuletón ata o 19 de novembro

27 oct 2017 . Actualizado a las 05:00 h.

Tentación gastronómica e moi moi carnívora a que vén do Palacio de Cristal e Don Chuletón en Burela. Xusto o nome deste último local fai referencia a unhas novas xornadas, xa abertas, dedicadas precisamente a ese manxar para os máis profundos amantes da carne. O de vaca é o protagonista. Ollo, ata o 19 de novembro!

-Como son estas xornadas?

-Empezamos o 15 de outubro cun menú especial de pratos que non temos na carta, tamén para facer algo distinto, e como mínimo para dúas persoas. Componse de cecina con foie de pato, queixo con pementos do piquillo e anchoas e un chuletón de vaca para compartir, podendo facerse ou ben na mesa ou na nosa parrilla do Don Chuletón.

-É verdade, que teñen aí unha campana extractora por mesa.

-Está moi ben cando a un lle gusta a carne máis feita, a outro menos feita... Pois alí na mesa cada un pode facela á súa maneira. Se a facemos nós, tamén se fai no punto no que pida o cliente.