La Voz VILAGARCÍA / LA VOZ

O GROVE

O Meloxeira, pola contra, supera 24-25 o Caselas

29 nov 2016 . Actualizado a las 05:05 h.

Xerra de auga fría a que recibíu o Calmear Rasoeiro o pasado sábado na súa visita ao Granitos Ibéricos Carballal de Vigo. Cun 34-28 final que desfai o empate entre o antepenúltimo e o penúltimo clasificados do Grupo 1 da Primeira División do balonmán español, afundindo o cadro grovense na zona de descenso directo con tan só dous triunfos por nove derrotas a falta de catro partidos para a conclusión da primeira volta ligueira.

Os homes dirixidos por Kito Parada foron quen de presentar batalla os 20 primeiros minutos, nos que mesmo chegaron a dominar por veces o marcador cun tanto de vantaxe. Pero un parcial de 9-3 en contra fixo despegar o Carballal, que chegou ao descanso 20-14 por diante. A algo menos de 7 minutos para a conclusión do choque o cadro vigués asinaba a súa máxima vantaxe, 33-23.

Noutra orde de cousas, na Primeira Autonómica Feminina o Meloxeira Rasoeiro venceu 24-25 o Caselas, e na Segunda Autonómica Masculina o Asmubal estreaba o seu casilleiro de triunfos a costa do Campus Ourense, 22-19.