Menu La Voz de Galicia Inicia sesión Mi cuenta Cerrar Recursos locais non aproveitados e con posibilidades de potenciación 04 oct 2016 . Actualizado a las 05:00 h. Whatsapp Mail Facebook Twitter 1/6 O porco celta (na imaxe) e a vaca cachena son especies que poderían ser criadas nos bosques da zonaALBERTO LÓPEZ 2/6 A xanzá é unha especie autóctona da zona que ofrece interesantes posibilidades industriais, segundo os expertosCEDIDA 3/6 Os bosques da serra son prop¡cios para o cultivo de especies de valor gastronómico como o níscaloCARLOS RUEDA 4/6 A apicultura é unha actividade tradicional que está experimentando un notable auxe na Serra do Courel nos últimos anosALBERTO LOPEZ 5/6 Na xornada formativa incidirase no interese que presenta na serra o cultivo de froitos como o arandoXOÁN A. SOLER 6/6 A castaña é un produto emblemático da zona, que tamén pode producir e comercializar noces e abelásROI FERNANDEZ Archivado en: Folgoso do Courel Estación científica do Courel Serra de O Courel Agricultura Whatsapp Mail Facebook Twitter